La Bălţi fost constituită Organizaţia teritorială a Tineretului Liberal Democrat din Moldova

balti_smallLa 18 aprilie curent, în or. Bălţi a avut loc conferinţa de constituire a Organizaţiei de tineret Bălţi, a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Cei 167 membri – reprezentanţi ai Tineretului Liberal Democrat Bălţi, au ales conducerea organizaţiei. Astfel, prin votul membrilor participanţi la Conferinţă, Boboc Marin a fost ales preşedinte, Rotari Miroslav şi Rusu Vitalie - vicepreşedinţi, Borodac Ion - secretar.

La adunarea de constituire a Organizaţiei de tineret Bălţi a PLDM a fost examinat şi discutat proiectul Regulamentului de organizare şi funcţionare a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

La şedinţă au participat în calitate de invitaţi, Iurie Chiorescu, liderul grupului de iniţiativă pentru constituirea organizaţiei de tineret a PLDM, Bouroş Petru, Chiosa Gheorghe membrii grupului de iniţiativă pentru constituirea organizaţiei de tineret a PLDM.

La lucrările conferinţei a luat parte şi conducerea PLDM: preşedintele PLDM Vlad Filat, preşedintele Organizaţiei teritoriale Bălţi, vicepreşedintele PLDM Şleahtiţchi Mihai.

b1

b2

b3

Borodac Ion, secretarul Organizaţiei de tineret a PLDM – Bălţi